Kişiye Özel Subliminal Çalışma

 

Durumunuzu, sorunlarınızı, hedeflerinizi, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızı bize yazarak ulaştırmanız durumunda tamamen kişinin durumuna spesifik 'Kişiye Özel Bilinçaltı Subliminal Telkin CD'leri hazırlıyorum.

 

Bana e-maille (info@nilgunaktas.com, nilgunaktas@hotmail.com) detaylıca yazarak iletebileceğiniz gibi, telefon ile de ulaşabilirsiniz. (+90) 532 448 26 78 - (+90) 507 595 42 92

 

Detaylı bir çalışmanın ardından sizin durumunuza özel oluşturulmuş Spesifik CD'ye ulaşabilirsiniz.

 

Doğa, deniz dalgası seslerinin veya klasik müziğin yer aldığı rahatlatıcı müziğin altına özel bir program ile kaydedilen sizin arzularınızı içeren telkin metinleri ve olumlamalar yer almaktadır.

 

Sizler için özel olarak hazırlamış olduğum bu cd.leri, 21 gece Subliminal Telkin CD dinleme ve 7 gün boşluk bırakılması ile 28 günlük süreci 1 aylık çalışma gibi düşündüğümüzde,  en az 3 ay boyunca bu yeni zihin ve bilinçaltı programlama çalışmasına devam etmeniz gerekmektedir.

 

Yaşam içinde takıldığınız konu ne olursa olsun, değişim fırsatını, mutlu olma şansınızı, hayatınızı yeniden yönlendirme fırsatını bu cd çalışması ile kendinize veya yakınlarınıza hediye edebilirsiniz !

 

Bu çalışmanın sonucunda istediğiniz yönde birden çok konuda ve kalıcı değişimler yaşayacaksınız.

 

Bilinçaltı bilincin duyamadıklarını duyar, göremediklerini görür. Bilinçaltı telkinlerinde amaç bilinç eşiğini, engelini aşmak, eleştirel bilinci geçip direk bilinçaltına ulaşmaktır. Böylece telkin bilincin değerlendirmesinden kurtulacak, bilinçaltı tarafından direk kabul edilecektir.

 

Bu nedenle Bilinçaltı telkin CD’leri normal duyma sınırının dışındaki bir frekansla kaydedilen mesajları içerir. Telkinler arka planda ve çalınan bir müziğin üstüne kaydedilmiştir. Bilinç müziğin sesini duyar ama telkinlerin sesini duyamaz. Kişinin ismine özel hazırlanır. Bu sistem diğer telkin CD'lerine göre 2 kat daha güçlüdür.


Eğer düzenli ve kurallara uygun bir şekilde dinlenirse mutlaka fayda görülür, değişim kaçınılmazdır.

 

Bilinçaltı telkinlerinin etkinliği ile ilgili araştırmalar bilinçaltı telkin yöntemlerinin etkinliğini ispatlamıştır.

 

Zihinde yeni bir alışkanlığın, yeni bir düşünce sisteminin yerleşmesi için gerekli sürenin aralıksız 21 gün tekrar olduğu gösterilmiştir. Yani beyinde yeni bir davranış modeli ya da inanç sistemi yerleşmesi için oluşan nöron ağının güçlenmesi için gerekli süre 3 haftadır.

Hazırlanan cd.ler gün içinde ve gece yatarken uykuda dinlenmelidir. 21 gece boyunca dinlemeye devam edilip ardından 1 hafta dinlemeye ara verilmeli; böylece 28 günlük süreç tamamlanmış olur. Kulaklıkla dinlenmesi gerekiyor. Bilinçaltının değişimi için 6 ay, minimum 3 ay(3 X 28 günlük süreç) bu uygulama sürdürülür.

Subliminal mesajlar bilinçaltı programınızı bilinçli isteğinizle uyumlu hale getirir. Bilinçaltı ve bilinç uyumu daima istenilen sonucu yaratır.

 

Bana ulaşabileceğiniz telefon numaraları ;

 

(+90) 532 448 26 78

 

Bana ulaşabileceğiniz mail adresleri :

 

info@nilgunaktas.com

nilgunaktas@hotmail.com

 

 

Saygılarımla,

 

A.Nilgün Aktaş

Kişisel Gelişim Uzmanı 



Diğer Makaleler

Subliminal çalışmalardaki geri bildirimler

 

Nilgün hn. merhaba,

 

Sizi uzun zaman aradım  bugün bulabildim. bir arkadaşım sizin telkin cd lerinizi dinliyor ve kendisinde büyük bir değişim ...


Subliminal telkinler

 

Henüz küçük bir çocukken bilinçaltınızda oluşmuş çekirdek inançlar, kısır döngü şeklinde tekrar tekrar aynı olayları size yaşatarak, yaşam kalitenizi ...


Kuantum Yaşam Koçluğu Nedir ?

 

Diğer koçluklarda uygulanan tüm yöntemlere ek olarak farklı bir dizi teknikler de içeren koçluk ...


Hipno - terapi Nedir ?

 

Yaptığımız her hareket bir düşünce ile başlar. Yaşamla başa çıkabilmemiz için bizi yönlendirir, kendi bildiklerine dayanarak. Hayatta nerede olduğumuzun, kim olduğumuzun bir önemi yok, ...


Mantık ne der ? Bilinçaltı ne söyler ?

 

Mantık ve bilinçaltı birbirlerinden bağımsız çalışan iki farklı mekanizmadır.

 

Bu yüzden yaşadığınız duygusal bir duruma mantıklı zihninizin sunacağı neden ile, ...


Zihin kontrolü nedir ve neden yapılmalıdır ?

 

Zihin 24 saat hiç durmadan çalışan ve susmak bilmeyen bir makine gibidir.

 

Ta ki siz kontrolü ele alıp onu susturana kadar.

 

Beyin çalışma prensibi gereği ...


Bir danışan mektubu

Bir regresyon egitiminde tanistigim ve cok sevdigim kursiyerimin gonderdigi maili kendi istegi üzerine ve sizlere ışık olması adına paylaşıyorum. 

 

UFACIK BİR DOKUNUŞ, SONUÇ ...


Eğitim ve çalısmalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi kaydedin.
E-Mail: