Subliminal çalışmalardaki geri bildirimler

 

Nilgün hn. merhaba,

 

Sizi uzun zaman aradım  bugün bulabildim. bir arkadaşım sizin telkin cd lerinizi dinliyor ve kendisinde büyük bir değişim gördüm. daha önce içine kapanık, utangaç ve en ufak bir sorunu bile kafasına takan bir insandı. en son görüştüğümüzde kendisinin hayata çok daha pozitif ve gülen bir yüzle baktığını gördüm. kısa vadeli geçici birşeydir olarak düşündüm lakin bir kaç ay beraberdik.

 

Hiç bir şekilde numara yapmadığını ve gerçekten hayal dünyasının da çok genişlediğine tanık oldum. çalışan insanlar olarak bizler zaman zaman bir çok şeye çok çabuk sinirlenebiiyor ve etrafımızdaki sevdiğimiz insanları istemeden incitebiliyoruz. hal böyle olunca deyim yerindeyse "atarlı" olarak nitelendiriliyoruz. arkadaşımla birlikte sizin telkin cd lerinizi dinleme fırsatım oldu.

 

Çalışmalarınız beni hayli etkiledi ve heyecanlandırdı arkadaşım isminizi de söyledi ama inanın aklımda tutamadım sonra kendisi yurt dışına çıktığı için görüşemedik ve bugün tesadüfen Milliyetteki sayfanızı gördüm. telkin cd lerinizden yararlanmak istiyorum ve bana önereceğiniz cdlerinizi de tabiki . şimdilik hoşçakalın, en kısa sürede görüşmek üzere...

 

nilgün hanım merhaba

 

Cd.lerin ikinci turunu dinlemeye başladım. Bende şöyle olumlu etkiler görüyorum. daha olumlu ve düzenli cümleler kuruyorum artık. sözüm daha etkili ve arabulucu oluyor.daha önce sinirime yenilip agrasif tavırlarla cümle kurardım artık yapmıyorum sinirimi kontrol edebiliyorum.

 

Çok daha olumluyum sinirlenmiyorum daha doğrusu. topluluk içinde herkesin beni dinlediği toplantı konferans gibi konuşmalarda heyecan yapıp cümle kurmakta zaman zaman zorlandığım olurdu şimdi hiç yok çok rahat konferans ve toplantılarda düzgün ve sakin cümleler kuruyorum.

 

Müşterilerle kontak kurarken bazen çok sert ifade ederdim kendimi. Patronum beni ikaz eder bidaha böyle yapma derdi. artık hiçççç demiyor... çünkü yazılarım da sözlerim de gayet olumlu... bunun için çok teşekkür ediyorum size.

 

Özel hayatıma gelince evli olan, sevgilisi olan arkadaşlarımla yan yana olduğmda üzülürdüm, mutsuz olurdum. şimdi asla bu tip bir üzüntüm ve kaygım olmuyor. yine de evlenme ve mutlu bir yuva kurma hayalim sürüyor.  

 

Dinlemelerim bittiği zaman istediğim tüm değişikliklerin olacağına dair güçlü bir inanç oluşturdu hazırlamış olduğunuz telkinler. 

 

Size çok teşekkür ederim. diğer gelişmeleri bildireceğim, selamlar, çok sevgiler.

 

İstanbul H.K.

 

nilgün hanım.

 

Sizi tesadüfen internette tanıdım.biyoğrafinizi okudum,yazdığınız yazıları okudum bana güven verdiniz. Size telefon ettim sorunlarımı anlattım.uzun yıllardır ne iş kursam,işe girsem en çok 6 ay sürüyordu aynısı ikili ilişkilrimde de oluyodu hiç bir şeyi saklamadan size açık açık anlattım, ayrı illerde olduğumuz için bana subliminal cd çalışması önerdiniz. Şu anda 3. kurundayım ve inanılmaz şekilde her şey yoluna girdi üstelik eskisi kadar çaba sarf etmeden..kolayca.. 

 

Size çok teşekkür ediyorum..çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

 

Manisa, D.K

 

Nilgün'cüğüm,

 

Uzun süredir unuttuğum mutluluk, huzur ve dinginliğe sayende ulaştım ! İçim kıpır kıpır mutluluk dolu sevgi dolu kendimi çok huzurlu hissediyorum senin sayende canım, bütün güzellikler benim olucak böyle hissediyorum.

 

İzmir, T.G.

 

Selamlar Nilgün Hanım,

 

Sizinle ruh eşimi çekmek üzere yaklaşık altı ay önce bir çalışma yapmıştık. O zamanlar hayatımda olan ama benim hiç 

fark etmediğim bir beyefendi ile çok büyük bir aşk yaşıyoruz ve nişanlandık. Bir kaç ay sonra nikahımız var, sizi nikahıma davet edeceğim. Aklımın ucundan geçmeyen bu baş döndürücü olaylar karşısında şaşkınım, ne kadar teşekkür etsem az, iyi ki varsınız ve iyi ki sizinle bu çalışmayı yapmışım, teşekkürle, saygıyla, selamlarımı gönderiyorum.

 

İstanbul, A.E

 

Merhabalar nilgün hanımcım,

 

Ben dün gece 2 . 21 günlük periyodu bitirdim ve olanları yazıyorum size,  müsaid vaktinizde cevap yazarsanız sevinirim.

Bu ayki 21 günlük dinleme boyunca . 1- is yerimde is yükümün hafifleyecegine dair sinyaller aldım ve çok mutluyum.  2. Ales e basvuruyorum haftaya.3 .Hayatımda ilk defa bi erkekten etkilendim hatta asık oldum :) Sizden zihnimi daha iyi yönetmek adına

NLP eğitimi de almak istiyorum,  bunu ilerleyen zamanlarda konusalım olur mu ?  Herşey için teşekkürler sevgilerimle..

 

Antalya, L.G

 

Merhaba nilgün hanım,

 

Bana ve ismime özel hazırladığınız subliminal cd.leri dinledikten bir süre sonra, esim bir anda degisti ne oluyor anlayamıyorum ama gercekten güzel gidiyor :) Cüzdanımdan param hic eksik degil olaylara daha serin kanlı yaklasabiliyorum ve yapmak istedigim meslege yaklastıgımı da hissediyorum sadece isle ilgili sorunlarım devam ediyor. Cd.leri dinleme sürem devam ettiği için, o konuda da bir düzelme olacağına inanıyoru. 

 

Size sevgi ve selamlarımı gönderiyorum saglıkla kalın.

 

Mersin, E.Y.K.

 

 

Merhaba,

 

Nasılsınız ? Cd.leri dinlemeye başlayalı henüz çok kısa bir süre oldu, ancak etkisi çok hızlı oldu. Biliyorsunuz nişanlımla aram iyi değildi ve ayrılmak üzereydi, ancak ani bir kararla evlendik !!! Hayalimdeki eve ve eşyalara da kavuştum Nilgün Hanım... bu bir tesadüf olabilir mi acaba?? Açıkcası bu çalışmanın bu kadar hızlı sonuç vereceğini hiç düşünmemiştim. Size ne kadar teşekkür etsem az. İyi ki varsınız ve sizi tanıdım. İçten sevgilerimi gönderiyorum size, herşey gönlünüzce olsun.

 

Ankara, S.K. 

 

 

Nilgün Hanım,

 

Bu çalışmayı yaptırırken biliyorsunuz çok fazla inanmamıştım. Siz de bana sık sık bunun inanıp, inanmamakla bir ilgisi yok demiştiniz.

 

Çalışmayı yaptırdıktan sonra duygularım hızla değişmeye başladı, kendime olan güvenim ve sevgim cd.leri dinlemeye devam ettikçe arttı, artmaya devam ediyor.

 

Artık dimdik yürüyorum, kendime güveniyorum ve kendimi seviyorum. Bu harika bir duyguymuş Nilgün Hanım :)

İşin ilginç yanı insanların da bana tavırları ve davranışları deişti. Özellikle işyerimde patronum ve amirlerim bana iş verirken bin bir rica ile işi veriyorlar. İşi bitirdikten sonra ise defalarca kez teşekkür ediyorlar, şaşkınım :) Daha önce biliyordunuz, sürekli mobbinge uğruyordum.

 

Önerdiğiniz diğer çalışmaları da yapıyorum. ilk günden etkisini yoğun bir biçimde göstermeye başladı, değişimi hissediyorum. Her şeyin daha iyiye gittiğini görüyorum. İyi ki varsınız.

 

İstanbul, L. Ö. 

 

Sevgili Nilgün Hanım,

 

Sizinle ruh eşimi çekmek üzere yaptığım çalışmanın üzerinden yaklaşık bir ay geçmişti ki, tesadüfen bir bayanla tanıştım. Onu gördüğüm ilk an da, onun ruh eşim olduğunu hissettim. Ayaklarım beni ona doğru itti ve kendisiyle tanıştık, arkadaş olduk. Şimdiç sevgili olduk, hayatımda tanıdığım en muazzam kadın, onunla evlenmek istiyorum. Yakında evlenme teklif edeceğim.Gelişmeleri bana haber verin demiştiniz, size bildirmek istedim. 

Saygılarımla,

 

Ankara, O.T

 


Nilgün Hanım, emeğinize sağlık, sizinle konuştuğum günden bugüne beni şaşırtan şeyler oldu bunları sizinle paylaşmak istiyorum. Sağlık sorunlarım için çalışmıştık sizinle, migrenim ve vücut ağrılarım bir türlü rahat bırakmıyordu hatırlarsanız. Cd.lerin ilk 15 gün çok fazla etkisini gördüğümü söyleyemem. Ancak iki haftadan sonra mucizevi bir şekilde migren ataklarım ve vücut ağrılarım azalmaya başladı. Çok memnunum bu durumdan, iyi ki bu çalışmayı yaptırmışım, teşekkürlerimle....

 

Zonguldak, N.R

 

Selamlar, 

Sizinle sigarayı bırakmak ve kilo vermek ile ilgili çalışma yaptık. Uzun yıllardır denemediğm yol kalmadı ve son kez sizi denemek istemiştim. Cd.leri dinlemeye başlayalı 2 aya yakın oldu ve 8 kilo verdim. Sigarayı ise çok azalttım. Bu cd.lerin içinde ne var Nilgün Hanım, gerçekten insanın beynini yıkıyor :) Sağolun, var olun, son umudumdunuz, iyiki aradım sizi, teşekkürler

 

İstanbul, U.Z

 

 

Bu değişime ben bile inanamıyorum. İçimdeki neşeyi ve sevinci bilemezsiniz. Beş yıldır sürümcemeli bir ilişkim vardı. Kangrene dönüşmüştü adeta.  Cd.leri dinlemeye başladıktan sonra, erkek arkadaşımla mucize bi değişim yaşadım, ama ne yaptım bilmiyorum hiç bi fikrim yok şimdi bambaşka bir erkek oldu, eski tanıdığım kişi o değil sanki.... Sizinle tanışalı yaklaşık 1 ay oldu ama yaşamıma kattığınız fark inanılmaz. Bunu herkes bilsin ve bu çalışmayı size yaptırsınlar diye yazıyorum.  Kariyerimle ilgili yaşadığım durumun düzelmesi var sırada. Ona da kavuşmam yakındır diye düşünüyorum.. :) İşin güzel yanı her telefonuma cevap vermeniz benimle ilgilenmenizdi Nilgün Hanım. Güven verici ve dostsunuz, çok çok sağolun, size minettarım.

 

İzmir, N.P.

 

Nilgün Abla,

 

Ailemle ilgili ciddi problemim vardi. Buyuk sikintilar yasiyordum. Bana demistiniz ki, sen dusuncelerini degistirince onlar da degisecekler ve aranazdika problemler bitecek. Ne kadar dogruymus, o zaman bu sozunuzu benimsemesem de simdi ne demek istediginizi cok iyi anliyorum. Cd.leri dinledikce annemin, babamin ve kardeslerimin tavirlari degisti. neden ? Cunku ben degisiyordum nilgun abla :-) Daha once psikologa gittigimi soylemistim size ve hic bir fayda gormemistim. Cunku o beni sadce dinliyor ve kafa salliyor, surekli saatine bakiyordu. Gercek yardimi siz yaptiniz ne zaman arasam actiniz telefonu. İsiniz oldugunda mutlaka sonra aradiniz. Artik hersey guzel hayatimda. gune neseli, ve mutlu basliyorum. Hayati ve ailemi seviyorum. haa nilgun abla, derslerimde duzelmeye basladi :-) Sizi iyi ki tanidim ablacim, minettarim, sizi seviyorum.

 

İstanbul, S.H.

 

Merhaba Nilgün Hanım,

 

Sizden fazla kilolarım için ismime özel bir cd. istemiştim, 1,5 aydır dinliyorum. İlk etapta iştahım kesildi ve çok az yemeye başladım halen devam ediyor. Eskiden çok hareketsiz ve hantaldım, oysa şimdi daha çok hareket ediyorum, spora da başladım sayenizde. Yaklaşık 8 kilo verdim. Size ne kadar teşekkür etsem, az, çok sağolun Nilgün hanım.

 

Ankara, L.Ö

 

Değerli Nilgün hnm.

Sizinle yaptığımız çalışma beni her geçen gün daha pozitif kılıyor. Olumsuz düşüncelerimden hızla uzaklaşıyorum. Her geçen gün hayatımda istediklerime doğru yolum açılıyor. Güzel şeyler önüme önüme geliyor. Mutluyum, ümitliyim ve artık kendimi ve insanları çok seviyorum. Allah razı olsun sizden iyiki varsınız çok çok teşekkürler.

 

Adana, D.Y.



Diğer Makaleler

Kişiye Özel Subliminal Çalışma

 

Durumunuzu, sorunlarınızı, hedeflerinizi, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızı bize yazarak ulaştırmanız durumunda tamamen kişinin durumuna spesifik 'Kişiye Özel Bilinçaltı Subliminal Telkin ...


Subliminal telkinler

 

Henüz küçük bir çocukken bilinçaltınızda oluşmuş çekirdek inançlar, kısır döngü şeklinde tekrar tekrar aynı olayları size yaşatarak, yaşam kalitenizi ...


Kuantum Yaşam Koçluğu Nedir ?

 

Diğer koçluklarda uygulanan tüm yöntemlere ek olarak farklı bir dizi teknikler de içeren koçluk ...


Hipno - terapi Nedir ?

 

Yaptığımız her hareket bir düşünce ile başlar. Yaşamla başa çıkabilmemiz için bizi yönlendirir, kendi bildiklerine dayanarak. Hayatta nerede olduğumuzun, kim olduğumuzun bir önemi yok, ...


Mantık ne der ? Bilinçaltı ne söyler ?

 

Mantık ve bilinçaltı birbirlerinden bağımsız çalışan iki farklı mekanizmadır.

 

Bu yüzden yaşadığınız duygusal bir duruma mantıklı zihninizin sunacağı neden ile, ...


Zihin kontrolü nedir ve neden yapılmalıdır ?

 

Zihin 24 saat hiç durmadan çalışan ve susmak bilmeyen bir makine gibidir.

 

Ta ki siz kontrolü ele alıp onu susturana kadar.

 

Beyin çalışma prensibi gereği ...


Bir danışan mektubu

Bir regresyon egitiminde tanistigim ve cok sevdigim kursiyerimin gonderdigi maili kendi istegi üzerine ve sizlere ışık olması adına paylaşıyorum. 

 

UFACIK BİR DOKUNUŞ, SONUÇ ...


Eğitim ve çalısmalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi kaydedin.
E-Mail: