Online NLP Danışmanlığı ve Yaşam Koçluğu

 

Online koçluk; Kişilerin Özel ve profesyonel  yaşamlarında olmak istedikleri yeri belikledikleri  ve bu yere ulaşmak için aldıkları destek süreci olarak tanımlanır.

 

ONLINE Yaşam Koçluğu Ne Demektir?

 

Koçluk istediğinizin ne olduğunu belirlemenizi sağlar ;sorunları çözmek için yeni yollar bulmanıza,Sizin kendi değerleriniz noktasında net olmanıza ve davranışlarınızı ona göre belirlemenize,şimdiye kadar olan inançlarınızın sizi nasıl desteklediğini  veya sınırladığını belirlemenize , gerekenleri değiştirmenize yardımcı olur.Bu ilişki danışan ve koç arasındadır .

 

Online Koçluk Birebir koçluk çalışmalarına göre daha avantajlıdır.Zaman ve mesafe açısından danışanlara ciddi anlamda avantaj sağlamaktadır.Günlük koşuşturmalarımız içerisinde en önemli faktör zaman faktörü olduğu düşünüldüğünde, çağımızın teknoloji ve internet çağı olduğu göz önüne alındığında Online koçluk programlarının ne kadar avantajlı olduğu görülmektedir.

 

Online koçluk programımız  yüz yüze yapılan koçluk çalışmalarının, internet ortamında ,Skaype üzerinde görüntülü konuşarak yapılmaktadır. Online Koçluk programlarımızın yüz yüze yapılan çalışmalardan hiçbir farkı bulunmamaktadır. Aksine Online koçlukprogramları danışana zaman ve mekan açısından çok büyük artılar katar. Online koçluk programlarından  yararlanmak için; yapmanız gereken şey;mail atarak veya telefonla arayarak talebinizi belirtmek olacaktır. Online koçluk programı zaman kavramını ortadan kaldırarak,dilediğiniz zamanda ,dilediğiniz yerde aynı zamanda yolda geçireceğiniz zaman size kalarak ve kendi alışık olduğunuz ortamın rahatlığında koçluk programı almanın imkanını sizlere sunar.

 

ONLINE Koçluk  Süreci Nasıl İşler?

 

Koçluk programlarını, koç ile danışan arasında güven ve gizlilik gerektiren bir ortaklık ilişkisine dayanır. Aynı zamanda karşılıklı sorumluluk ve istikrarlı bir çalışma gerektirir. Programda koçun çizdiği yol haritası danışanın  güçlü ve gelişime açık yönleri ile hedefleridir. Temel amaç ise danışanın vizyonunu geliştirmesi için eylem adımları belirlemek, performansını arttırmak ve süreç boyunca kendine ayna tutmasını sağlamaktır.

 

Online koçluk Programında koç ile ilişki; Sanal ortamda, karşınızda sadece size odaklanmış bir kişi var. Gerek iş gerekse günlük yaşamınızla ilgili nerede olmak istediğiniz ve nasıl oraya gideceğiniz ile ilgili sorularınıza yanıt bulmak için yanınızda size eşlik ediyor. Anlattıklarınızı sadece duymakla kalmayıp, arkasında yatan anlamları keşfetmeye çalışıyor, hatta kelimeleriniz arasındaki boşlukları ve sessizlikleri bile dinleyen birisi. En önemlisi de bunu yapan kişinin sizi yargılamadığını bilerek duygularınızı rahatlıkla ifade ediyorsunuz.

 

Yaşam koçunuz verdiğiniz her tepkiye duyarlı. Size tavsiyede bulunmaz, size herhangi düşünceyi, eylemi, empoze etmez. Görüşmek ve çalışmak istediğiniz konuda hedeflerinizi ortaya çıkarıp sonuca ulaşmak, ihtiyacınız olan inancı sunmak için yaşam koçunuz  oradadır. Koçluk programı sırasında kişi kendisine en uygun olanı kendisini en mutlu ve huzurlu hissettirecek durumu kendisi bulur.

 

Ve bunu Online koçluk Programıyla kendi bulunduğu ortamın rahatlığında yapar.

 

Kısaca şunu hayal edin karşınızdaki insanın sizi sıra dışı destekle ,çevrenizdeki  hiç kimseye benzemeyen bir yaklaşımla sizi dinlediğini ve sorunlarınıza cevaplar bulduğunuz bir ilişki  hayal edin.ve gerçek olsun.

Her nerede yaşıyor olursanız olun. Online koçluk Programı sadece parmaklarınızın ucunda…

 

Ücretsiz ön görüşme yapmak için aşağıdaki telefonları arayınız.

Tel : 0.532.448 26 78 

Kuantum Cazibe ve Dişilik Sırları Workshop
Online - Sertifikalı NLP Destekli Satış Koçluğu Eğitimi
ONLİNE - Bilinçaltında Bolluk, Bereket ve Zenginlik Bilinci Oluşturma Semineri
Bilinçaltı Telkin Cd.lerini Dinleyerek Değişin !
Bilinçaltı Telkin Cd.lerini Dinleyin ve Değişin !
ONLINE - Sertifikalı Öğrenci Koçluğu Eğitimi
ONLINE - Sertifikalı İletişim ve İlişki Koçluğu Eğitimi
Regresyon Hipnoterapisi Seansları ve Eğitimi
Sertifikalı Satış Koçluğu Eğitimi
NLP Practioner Eğitimi
Sertifikalı Yaşam Koçluğu Eğitimi
Sertifikalı NLP Ön Lisans Eğitimi
Sertifikalı Kuantum Temelli Yaşam Koçluğu Eğitimi
Online NLP Danışmanlığı ve Yaşam Koçluğu
Sertifikalı Etkili ve Sağlıklı İletişim Teknikleri Eğitim Semineri
Sağlıklı Yaşam ve İdeal Kilo Koçluğu
Access Bars Seansları
İ-NLP Sertifikalı Uzmanlık Eğitimi
Eğitim ve çalısmalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi kaydedin.
E-Mail: